Pölsa genom snö? Nej tack! | Im so fucking disco

Im so fucking disco

Annons

Pölsa genom snö? Nej tack!

Måste bara dela med mig av en underbar sak som hände imorse. Vanligtvis  när jag kommer till skolan med buss, så kommer man liksom från “bakhållet” så man kan gena över en gräsplätt och sedan gå in i bakre ingången av skolbyggnaden. Men nu är det ju inte så vanligtvis, för nu är det MASSA snö ute. Alltså var hela gräsplätten överfylld av snö. Värt att tillägga är även att denna gräsplätt inte är något vidare stor… kanske tjugo meter max. Så egentligen är det ju inte så jobbigt att gå runt den. Hur som helst så börjar jag gå runt den (eftersom jag inte ville ha snö upp över vaderna) och hör att folk skrattar runt mig. Vad skrattar alla åt? Tänker jag och vrider huvudet mot gräsplätten. Ja ni tror inte att en kille håller på att gå genom snön, över hela gräsplätten i bara jeans och typ gympa skor.

Jag har ställt mig frågan i flera timmar nu. Varför? Haha.

SNÖ

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats